söndag, november 25, 2007

set the mood.

17:51

min inre mätare slog tillbaka över natten så nu är jag relativt stabil igen. relativt. man vet aldrig vad det eländet kan få för sig. :P

idag vaknade jag hyfsat seg runt niotiden, upp och frukost. sen satt jag inne, arkiverade, skrev rent och sorterade papper in i den fina svart-blåa pärmen jag köpt till mina F98:or. (jaja, det är möjligt att det är väldigt överambitiöst. men ska jag vara ledare så tänker jag vara en ordentlig som håller koll på saker. :)) nu har jag koll på det mesta. jag har dessutom ringt min första förälder också. det gick bra, han var trevlig och jag var artig och hjälpsam. hoppas jag han tyckte i alla fall. jag tyckte jag var det. och framförallt mesade jag mig inte innan jag skulle ringa, som jag brukar göra när jag ska ringa till okända människor. det kanske håller på att gå över? hoppas det. :)

runt tolvtiden insåg jag att det var jättefint väder ute och att jag ville ut. solsken och jag fick syn på ett par styvmorsvioler vid vägkanten när jag var på väg mot Isaks mosse och tänkte glatt: "Det är inte alls som höst, det känns mest vår nu." fem minuter senare hade mulnat på och duggregnade istället. jaha, där fick jag för den positiva tanken. :P ändå skönt att ta en promenad, det luktar så himla gott ute i skogen när det regnar.

hemma igen duschade jag och gjorde mig iordning och hoppade på 14:53-tåget och mötte upp Cilla, vi skulle till da Matteo och fika. innan vi gick dit letade vi spagetthislevar, men hittade ingen bra. må så vara att jag är kräsen, men de flesta är verkligen både fula, tråkiga och med liksom konstigt utställda piggar. yeye. jag ska till mique och leta i veckan. när vi gick förbi Kompassentorget hörde jag plötsligt någon som ropade på mig, och vände mig om och fick se Mikkis. :D trevlig överraskning som slutade med att hon hängde med till da Matteo (vars kaffekvalitet för övrigt utan problem nådde upp till standarden ryktet satt. grymt bra kaffe!) och vi satt där och pratade och skrattade i över en timme innan det blev för kallt. sen kramades vi hejdå och Cilla och jag tog oss till stationen fortast möjligt för det hade blivit kallt. väl på stationen var det ett bra tag till tåget skulle gå så vi kikade i chokladbutik och sen Glitter. det renderade Cilla en hårspännesrosett och ett par pärlörhängen, och mig ett vrålcoolt halsband med smal, lång ormlänk och hänget är i form av en elgitarr med en klocka mitt i. kärlek vid första ögonkastet.


bästa sättet att må bra - träffa folk jag trivs med och skratta mycket. himla bra dag. :) strax middag med familjen. det blir nog en bra kväll också. :)

Inga kommentarer: