torsdag, november 08, 2007

Let’s forget we’re running out of time.

21:36

jag känner mig fortfarande bättre på handbollträningen, känns som jag klarar mer för att jag orkar tro lite mer på mig själv. känner mig säkrare. blir mer och mer osäker på om jag ska vara kvar i klubben, nu främst för att det känns som jag och mina tränare har vitt skilda värderingar. och för att det tär som fan att inte ha fått spela match sen i augusti, och då bara träningsmatch. hallå, jag tränar ju inte för att träna, utan för att få spela. det svider varje gång de drar laget inför en match och jag inte är med. visst låtsas jag inte bry mig, men.


(det känns som mina inlägg mest är deppiga och handlar om handboll och hur jobbigt jag tycker det är, och sorry om det blir tjatigt och inte är så skoj att läsa om, men min blogg och jag skriver vad jag vill och jag behöver verkligen få ut det. plus att handboll är typ hälften av mitt liv så det upptar rätt mycket tankespace. :))


annars. jag överlevde tentan och är ganska säker på att jag i alla fall klarade mig med ett godkänt i bagaget. mamma och jag gjorde världens godaste linsochspenatgryta med chapati till lunch och sen ägnade jag min LEDIGA eftermiddag åt att ligga i soffan och glo på TV. yeah, that's life. :)

imorgon åker jag till Skövde och träffar stor bror och inspekterar hans lägenhet. yay. :)

Inga kommentarer: