måndag, november 12, 2007

I don't wanna break your heart, I just want a brand new start.

18:03

pappa pikade mig imorse: "Det är så fint när man kommer in i ditt rum, dörren går att öppna hela vägen och det är så mycket PLATS överallt!" och jag mumlade "Jamen jag SKA städa snart..." tillbaka. det ser för jävligt ut, faktiskt. rent objektivt.

första fysiologilektionen idag och vad säger man? han är ett orginal, vår käre Claes, but in a good way. ^^ sen att det inte är väldigt upphetsande att ha föreläsning mellan 9-12 om cellmembran och transportprocesser.. well. det säger sig självt.

min bror hade tydligen också lyckats landa med den radiostyrda helikoptern i middagsmaten igår. heja heja. :P pratade med en killkompis igår som kommenterade: "Killar blir aldrig riktigt vuxna, det är bara priset på leksakerna som blir högre." och jag är väldigt benägen att hålla med om det.


strax handboll och jag har materialvecka idag. bra att komma ihåg. min jacka har äntligen kommit plus min fysiologibok om människorkroppen. usch, 700 spänn för en kursbok. tröstar mig med att det är den enda boken vi behöver och att jag förmodligen kommer få nytta av den när jag ska jobba också. :)

Inga kommentarer: