söndag, november 11, 2007

Gotta leave my troubles behind.

21:05

för en gångs skull tänker jag inte backa alls, inte den här gången. jag är trött på att backa och inte tro på mig. här ska banne mig ges hundra procent och i alla fall försöka. jävlarimej rent ut sagt.

handboll hela helgen. träffade Louice, kramades och gick på HK Backa - Aranäs. Torsk med ett mål och Backa var inte så bra som jag trodde. damn it, trist. jag funderar på att kolla på div. 1 lag och se om det är någon skillnad. äsch, jag vet inget alls med handbollen, det är en enda röra i huvudet ingen utväg verkar vara något vettig eller rätt. jag skulle verkligen inte ha något emot en uppenbarelse typ brinnande buske eller något sånt. det hade faktiskt förenklat saker väldigt mycket. :)

Partillebohallen och DE VANN! DE VANN! DE VANN! WOHOOO! De är så bäst ohmygod blir jag i närheten av så bra som de är så när jag nöjd med mitt liv. FC Nürnberg vs. Sävehof IK i Champions League = FC Nürnberg fick pisk. hell yeah, och Beppo fick sätta sista målet. livet är rättvist ibland. :)


jag är trött och mina händer är iskalla. funderar på en varm kopp té med mamma nere i vardagsrummet och sen bädden. morgonpromenad imorgon? känner verkligen för det nu. :) Pappa ick en radiostyrd helikopter i Fars Dagpresetn och när han lekte med den efter maten lyckades han krascha den i potatisgratängen. jag skrattade så jag nästan kissade på mig. ^^

1 kommentar:

mikkis sa...

Vad e de du ska ge 100% på å inte backa????