tisdag, oktober 09, 2007

where have all the good men gone, and where are all the gods?

22:32

sådär trevligt aptrött kväll igen. jag hann slumra till i soffan hos farmo&farfar innan jag skulle upp igen. gjorde en kopp kaffe och hällde i mig på bussen, men det hjälpte inte mycket. såg ytterst lite fram emot körlektionen, som faktiskt ironiskt nog blev den bästa på länge. fick beröm och kände helt plötsligt att hey,det här är ju kul och jag kan ju! motivationen till att ta körkort fick ett uppsving. :)

sen tog jag mig hemåt så fort jag kunde, kom hem, slängde på mig träningskläder och slängde i mig lite mat och hängde på mor, liten bror och stor bror (som var hemma och skulle hämta prylar) i bilen. blev framskjutsad till Fysiken 5 minuter innat mitt lyckopillerpass skulle börja, men hann utan problem. grymt mycket värre jobbigt idag när jag kunde koreografin bättre, men också så härligt roligt. det känns lite jazzdans, blandat med 60-tal och det där speciella Sannastuket på dansen som bara hon kan få till. I adore it.

efter att vi stått och babblat en stund i korridoren utanför efter avslutat pass tog jag mig till Lisebergs station och satt där en bra stund och väntade på pappachaufför som skulle svänga förbi när han hämtat lillebror från träningen. i bilen fick jag reda på att läkaren som ska kolla på mitt knä är borta till och med den 13:e, och fick depression slagen i huvudet. knäjävel som inte kan vara hel och sluta göra ont! lite småtjurig över det. det ömmar rätt bra ikväll, så det är lite svårt att ignorera det.


nåja. ingen schemalagd skola imorgon, men jag har saker att göra, ingen risk att jag kommer gå syssloslös och slappa. men jag tänker i alla fall sova tills jag vaknar av mig själv imorgon.

Inga kommentarer: