onsdag, oktober 31, 2007

we can keep chilling like ice cream filling.

22:14

jag har lyckats med att hitta till ÖB i Kungsbacka idag, fast de hade inte det jag skulle ha. crappy. sen åkte jag till träningen som blev något av det bästa på hela dagen. anledningen är förvånansvärt enkel - de som skulle träna innan oss var inte där, så efter att vi hade sprungit en runda ute hade vi en halvtimme över innan träningen började och den spenderade vi på att helt enkelt lattja lite. bara spela lite för skojs skull. geez, det var så länge sen jag bara lattjade lite på skoj på träningen. det behövdes inget mer för att jag skulle bli uppåt för resten av träningen. tjo. :)

suttit på Youtube och lyssnat på Jason Mraz, "I'll do anything", i en livinspelning för någon webradio och plötsligt hör jag att han sjunger: "I just bumped the mike with my head tonight, oh, and I said that's alright, that's alright, that's alright, cause I ain't wearing the headphones, you are!"
först trodde jag att jag hade hört fel, så jag lyssnade om. sen trodde jag att texten faktiskt var sån, så jag letade upp den. det var den inte. sen satt jag och fnissade åt det ett bra tag. det är ju bra att han kan imporvisera. ^^


imorgon är det en föreläsning som heter "Avslappning i praktiken" och jag har en drömvision om att föreläsaren kommer ta in typ 30 massörer som ska massera oss i typ två timmar. mmmm. det hade varit trevligt. :) sannolikheten är väl dock större att vi kommer få lägga oss på golvet och lyssna på något skumt band. men hoppas kan jag ju göra. :)

Inga kommentarer: