söndag, oktober 28, 2007

vad är det frågan om?!

15:56

jag kommer nog aldrig att sluta förvåna mig över killar. och jag tycker uppriktigt synd om alla snälla och bra killar som finns därute för att det är några (tror jag. hoppas jag.) jackass som förstör och gör alla tjejer misstänksamma. ta som exempel att vara ute och dansa på krogen. jag var ute igår och dansade på en GAYklubb och likt förbannat fick jag ändå killar som kom upp bakifrån, la händerna mycket bestämt på mina höfter och skulle jucka mig i baken. hallå?! jag DANSAR, vill jag bli juckad på så lovar jag att ha en stor skylt/T-shirt på mig med den infon, alternativt så säger jag till människan ifråga eller ger någon annan form av grov vink. att jag dansar och shake:ar hejvilt och har roligt är INTE en invit, hur mycket jag än rör på. lika förvånad blir jag över att när jag för en gångs skull inte flippar över för ett "Vill du komma hit och knulla"-mail, utan svarar artigt och välformulerat Nej Tack!, så fortsätter människan ifråga att envisas, alternativt undrar: "Vad är det med dig, har du PMS eller?"

jag blir så trött. det är såna här händelser som får mig att överväga seriöst att gå i celibat och konstatera en gång för alla att killar är dumma i huvudet. (ta inte åt er ni som inte behöver) men så vet jag ju att det bevisligen faktiskt finns vettiga pojkar, även om de ibland tycks vara lika sällsynta som ett städat tonårsrum.


hå hå ja ja. Det här var egentligen inte alls det jag tänkte skriva, men jag höll på att få psykbryt. jag hade en toppenkväll igår (bortsett från de juckande killarna), den blev inte alls som jag trodde. in a good way. :) idag har jag hunnit med att kika på lillebrors handbollsmatch och ska iväg och kika på lägenhet i eftermiddag.

Inga kommentarer: