tisdag, oktober 23, 2007

under inladdningen av ny iPodmusik.

22:44

jag har äntligen skaffat mig den musik i ett iTunes bibliotek jag vill lyssna på och synkat den med min lille Josefin. (min iPod heter Josefin. nej, jag vet inte varför, det bara känns så, okej?) hemma så är det totalstopp på att ladda ner saker efter att datorn gjorde en jättekrasch för ett tag sen och sen dess vaktar pappa över den som ett litet spädbarn. så, nu synkar den. jag får inte in riktigt all musik jag vill, men jag ska rationalisera bort lite grann och sen lägga till lite annat. åh, massa mums. Jason Mraz och Miss Li i en vild blanding med Stenmarck, Winnerbäck, Sean Paul och soundtracket från "Step Up". min musiksmak är allt annat än homogen. :)

vart och dansat, var grymt pepp innan passet började och jättelycklig när allt drog igång. knäet höll sig hyfsat lugnt och sträckningen i rumpan som jag skaffade mig igår på handbollen var också lugn, så jag skuttade omkring på bästa sätt och hade urkul. som vanligt. heja Sanna. enda anmärkningen är att hon envisas med att ha kvar Roger-låten om den dumma fågeln som min bror har spelat sönder som jag avskyr. men men. man kan inte få allt här i livet. :)


hemma hos farmor&farfar, här ska jag bo veckan ut tänkte jag. kokade pasta och gjorde Carbonara åt mig själv när jag kom hem. me love pasta, speciellt pastafjärilar. don't ask why, det är väl mina brutala drag som kommer fram. äta fjärilar. :P jag återupptog min lovestory med marklyft på gymmet förut idag. (eftersom jag inte kan köra mina utfall eller tuuunga benböj innan jag rehabat mig till ett bättre knä.) tog det lite försiktigt med vikterna innan jag är säker på tekniken igen, men jag ser fram emot enorm träningsvärk i ryggen i framtiden. :) jag ska träffa Bus imorgon och vi ska äta lucnh och jag ska inhandla UFObyxor, par nr. 2. de är stora som tält och jag skulle kunna campa i dem. favoriiiter. <3

Inga kommentarer: