lördag, oktober 06, 2007

ne me quitte pas, mon cher, ne me quitte pas

15:53

träningen med F98 var inte alls så hemsk som jag befarat. jag var bra mycket nervösare än vad flickorna var, men det gick över efter en stund,och sen skuttade vi runt och kastade bollaroch det hela gick riktigt bra. faktiskt. jag tror jag kan tänka mig att göra om det. :)

jag har kramat min bror hejdå. hejdå hejdå, nu åker han till Skövde med en stor släpkärra bakom sig och hans rum vägg i vägg med mitt är tomt och utplockat och kalt. det känns en smula främmande.

jag hittade Clautshaler-ölen uppe på vårat Ica. fiiint. nu är jag också fin, om än inte riktigt klar än. jag har duschat och klippt naglarna och rakat benen (egentligen fullständigt meningslöst eftersom jag både har strumpbyxor och knästrumpor på mig,men det får mig att känna mig lite extra fin.) och inte målat om naglarna för jag kan inte hitta acetonet, men det ska jag göra hemma hos Mikkis sen. Manu ska sminka mig och fixa håret på mig och hon är sju resor bättre på det än jag, så det blir toppen. min kväll kommer bli toppen. jag känner det i magen. :)


apropå magen så ska jag neri köket och äta något innan jag drar in till stan. jag i hungrigt tillstånd brukar inte utfalla i partyhumör. :P

Inga kommentarer: