tisdag, oktober 02, 2007

I’m holding on for a hero ‘til the end of the night.

23:04

runt lunchtid smet jag hem till Mikkis och störde henne, Manu, Erik och sen även Banana i deras pluggande, vilket jag varvade med att ligga i Mikkis säng och känna mig onyttig för att jag inte pluggade när alla andra var så duktiga. men inte jag, för jag börjar ny kurs först på onsdag och kaaan inte plugga något alls. faktiskt. :)

imorgon är en helt skolfri dag som jag tänker spendera först med att köra billektion och sen hem till min Jullan och bara existera där på eftermiddagen. sen handbollsträning på kvällen. det är all planering för imorgon jag behöver. :)

bror hjälper mig att ladda in ny musik på min gorgeous lilla iPod Shuffle. av okänd anledning så känns den som en Josefin. eller en väldigt feminin Josef. (den är ju trots allt tokrosa.) yeye. jag har ju döpt min dator och min mobil, så varför inte min iPod?


jag har varit och dansat idag, finalen bestod av fem intensiva varv (så intensivt det nu blir man man inte är helt med på koreografin och alla snurrar. :P) till Bonnie Taylors "I need a hero" på hög volym. jag är aptrött och väldigt lycklig. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hey W!

Jag har lite snårigt med internetuppkopplingar. Hemma är det helt nere. Bara hemifrån jag känner för att gå in på det stället vi först träffades på (don't ask why). Har nog inte varit där två veckor eller nåt.



/Secret Love - Bill B.