söndag, september 02, 2007

skithelg II.

18:03

yes, vi vann B-finalen. jag har spelat tre minuter idag, de sista i en match som vi ledde med 9-0 i halvlek. det är inte meningen att låta bitter. eller jo, det är det nog. jag är det, så allt annat vore ju ljug. mamma tyckte när hon skjutsade hem mig att: "Jamen, du visste ju vad som gällde innan?" och jo, det gjorde jag, och jag accepterar det, men det suger fucking jävla massor att inte få spela. hur mycket jag än vet om det i förväg. hon frågade mig också om jag gjort rätt val. och det vet jag fortfarande inte, lär jag knappast få veta alls någon gång. jag tror det är väldigt svårt att bli nöjd med pest/kolera/smittkoppor-val.

det som känns värst är nog att jag tappat ganska mycket respekt för mina tränare, jag tycker de har skött det här urdåligt.

jag är pissdeppig och ledsen och trött som faen och vill bara krypa ihop någonstans varmt och somna. skithelg. enda ljuspunkterna har varit Jesper, toksöt kusin och sitta bil med Lina, Ino&Emma och skråla till CD.



(men sett i stort perspektiv - det är bara en cup. jag kommer deppa en, kanske två dagar och sen är det bra med mig igen. på tränarfronten däremot... det visar sig.)

Inga kommentarer: