tisdag, september 11, 2007

premenstruella störningar II.

13:27

jag vaknade imorse och var nyvaken och jättesur och inte alls särskilt hågad att gå upp ur min varma säng. när jag svalde skar det som rakblad genom halsen och jag tänkte på föga uppmuntrande sätt att: "Jamen perfekt, då har jag blivit förkyld och fått ont i halsen också." kan se i månen efter att träna idag med andra ord. träna med förkylning och halsont är som att be på sina bara knän om problem.

nåja. efter att jag kommit på att jag ville ha kjol på mig och mammas fina stickade tröja kändes det lite bättre, och jag åkte med mor&far in till farmor och farfar och tog en buss ner till min körskola. det var måttligt läskigt att köra manuellt växlad låda efter ett uppehåll på typ två-tre månader, men det kändes förvånansvärt bra. sen var det så himla mycket hela tiden och bilar och cyklister och rödlysen och sista vägen in till körskolan hade jag hjärtklappning och trodde jag skulle köra på något. men ingen överhängade katastrof och bara ett kärringstopp. men phew, vilken pärs.

och trots PMSmostergrejer idag med känns det ändå bättre. min mordiskhet börjar lätta, trots halsont och med det uteblivna träningar. känns snarare som ett uppehåll hade varit rätt skönt. och jag har mamma&pappa inom kramhåll. ska gå och använda mig av det nu.

Inga kommentarer: