torsdag, september 06, 2007

lite medvind är inte att förakta.

22:35

min tränings gick åt skogen. det kändes så i alla fall. mina ben var fulla av träningsvärk och kändes knappt som de satte i hop med resten av kroppen och de funkade ungefär lika bra som om de inte hade suttit ihop med resten av kroppen. typ nästan inget alls. jag sprang, jag försökte få lite tryck i löpningen - ingenting hände. mitt huvud och mina ben var inte ett dugg koordinerade när jag skulle spela heller, så huvudet sa en sak, benen en annan och jag hamnade fel. och det blev kaos och inte bra. fuuuuck! säger jag bara. jag känner att det passar med en helg utan handboll nu, jag behöver behöver något. vet inte riktigt vad. kanske motivation och lite paus från kraven jag har på mig själv? hade varit så skönt om jag bara hade kunnat känna att det klaffade, vart lite tunnsått med sånt på sistone.

suttit hemma nu på kvällen coh tittat på film, "Mona Lisas leende". som en kvinnlig version av "Dead Poets Society" nästan. jag grät i slutet såklart, vad annars. :P

jag har skrivit idag igen. jag ska försöka få ihop den till något och sen får jag grunna lite på den. looong looong time since last thing written. kul att det bara kommer sådär ibland fortfarande. :)

1 kommentar:

Louice sa...

Först vill jag bara säga att jag känner igen mig såå i vad du skriver. Jag är också värsta psykot nu. Vad är det med oss?!
Sen vill jag säga att jag älskar dig. Innerligt. Och jag saknar dig. Hela tiden.
Jag vill träffa dig snart igen och krama dig i flera timmar.
Ring mig när du har tid. Jag vet aldrig när du är ledig.
Beträffande din brors fråga så brukar det bli ungefär 1/3-1/2 så kort.
puss och kram