fredag, augusti 31, 2007

Tarzan igår, Tarzan idag.

15:01

jag gick till jobbet ändå igår. såklart. jag är alldeles för plikttrogen för att skolka sånt där. hittade sms i telefonen på en av rasterna från Louice som tyckte vi skulle ut på after work. det tyckte jag också, så kvällen som den var efter jobbet spenderade jag på Kelly's med Louice, och ännu lite senare med en del av Louices kompisar. det var bra och jag var mysglad hela kvällen. :) mitt i natten ringde jag bror också, som kom i bil och skjutsade hem mig från stan. jag ska baka muffins till honom idag för att han är snäll. :) (inte träffat bror på ett par dagar, så när jag hittade honom i sitt rum igåkväll slängde jag mig om halsen på honom och skrålade: "Åk aldrig mer ifrån mig!" och han såg lätt skrämd ut. meh. det blir faktiskt tomt om vettigt sällskap i huset när han inte är hemma.)

när jag sa till mamma igårkväll: "Louice och jag ska ut på after work." så undrade hon: "Orkar du verkligen det om du ska jobba imorgon?" och jag svarade glatt: "Tarzan igår, Tarzan idag!" och det har jag klarat ganska bra. jag har inte klagat om det en endaste gång.
jag är trött som en gris dock. och jag har munsår. bleh. >.<
i vanliga fall är jag ju glappkäft nr. 1, men imorse i bilen på väg till jobbet undrade pappa om jag var deppig bara för att jag var så tyst. men icke. jag var bara trött. jag är verkligen vråldålig på att vara utan 8 timmars sömn per natt. nåja. någon ska väl vara dålig på det också.

huuum.
jag ska iväg till Fysiken och köra ett styrkepass. känner inte särskilt mycket för det just nu, men det går över bara jag kommer igång. vet jag.
fridens.

Inga kommentarer: