fredag, augusti 10, 2007

jag har adorable örhängen som ser ut som nyckelpigor.

22:10

upp imorse vid nio och in till stan fixa saker jag lovat bror. efter lite telefonsamtal och MMS så var saker och ting bestämda och inhandlade och jag tog buss till farmor&farfar. hysteriskt kvavt ute. förbannade mig själv ett tag för att jag hade tagit på mig svarta jeans, men insåg efter ett tag att jag skulle blivit lika äckelsvettig vad jag än tagit på mig. så det spelade ingen roll i slutändan.

hemma hos farmor&farfar fick jag stoor kram av glad&tacksam bror. skräpade runt lite i huset innan det blev dags för lunch, och sen fick jag skjuts till Mölndals station där bror höll på att släppa av mig och åka iväg med min väska. hem och sen iväg till Kullavik för att se lillebror spela handboll. det var en katastrof och väldigt dåligt spelad match från hans lags sida, tyvärr. länge sen jag såg så lite engagemang på en handbollsplan.

hemma återigen fick jag den mycket intelligenta idéen att leka med Gamecuben och dansmattan som införskaffats. jag hade tokroligt och ropade på mamma efter ett tag att hon skulle komma och leka med mig och sen turades vi om att skutta omkring som två guttaperkabollar på den där mattan tills jag var tvungen att käka något och sen dra iväg till mitt tåg in till stan och träna gym. gick bra idag. :) (bortsett från att jag sträckte mig när jag körde bänkpress) jag behöver någon som kan passa åt mig, det gör ont att lägga ner 50 kg eller mer på bröstet. duschade för once innan jag skulle åka hem och la märke till att eftersvettningar måste vara något av den mest onödiga kroppsfunktionen som finns. först duscha, torkar mig, börjar klä på mig och när jag har fått på mig byxorna är jag nästan lika svettig som jag var innan jag duschade. fucking jeffla pointless.

oh well. kvällsmat hemma med grillat och sallad och potatisklyftor och melon och grejer. bra. jag är mätt och nöjd och lite småtrött. imorgondag ska jag med bror in till stan och titta på byxor åt honom, och å ska vi leka dansmatta med mamma. how awesome. :) imorgonkväll är det utgång och party och jag vet inte vad jag ska ha på mig. det blir morgondagens angenämaste problem. :)

Inga kommentarer: