söndag, juli 29, 2007

not that good morning.

06:03

nyss påringning av nattjouren eftersom de tydligen inte fått vare sig jag-har-börjat-dela-tidningar-sms eller färdig!-sms. mysko. puckade teknik.

jag var verkligen inte upplagd för att gå upp imorse när klockan ringde vid tre. först vaknade jag och mindes inte ens varför jag ställt klockan på ringning, och när jag tog fram den för att stänga av den slog insikten mig i huvudet: "Jag ska ut och dela tidningar." och allt jag ville var att kvida plågat och rulla in mig i täcket igen. men det gick inte. ute blåste det halv orkan (jag avskyr blåst, nästan mer än jag avskyr när det regnar. allting bara fladdrar och viker sig konstigt och är allmänt motspänstigt. regn kan man dessutom i viss mån försöka skydda tidningarna mot, men blåst?) och när halva Holmåkravägen var klar började det regna också. ungefär där surade jag till och när jag dessutom tappade ur reklamen som låg i tidningarna, misslyckades att vika en tidning så den gick ner i brevlådan och tappade tre tidningar på marken, ilskande jag till betydligt och undrande med mycket hög och irriterad röst: "Men vad i helvete! Räcker det inte med att det regnar?!" efter ett par episoder som innefattade folk som varit hemifrån och hela brevlådan var så full att post att ingen tidning gick ner, slängde jag helt sonika mycket tjurigt tidningen på trappen och tänkte ett elakt: "Jag hoppas det regnar på den!". mycket moget. verkligen.

idag ska jag fixa med jobbmobiler, åka till Kungsbacka närakut, träna core vid sextiden och ev. simma efteråt. men nu ska jag lägga mig i sängen, läsa en stund och sen sova.

Inga kommentarer: