onsdag, juli 18, 2007

If it weren't for your maturity none of this would have happened.

22:02

min öroninflammation eskalerade under dagen med oönskad fart, och givetvis hade jag for once inga värktabletter med mig. vid första rasten smet jag fort iväg till förbutiken för att kolla om det fanns värktabletter där ute, men icke. hinna till Kungsbacka apotek på mindre än en kvart? inte sannolikt. mötte en av min arbetskompisar i dörren till avloggningen och frågade lite halvt desperat om hon möjligtvis hade en värktablett? hon såg lite tveksam ut och svarade: "Jo, men.. de är inte svenska." I mitt stilla sinne tänkte jag "jag struntar fullständigt i om det är olagligt utskrivet morfin du ger mig..." och bedyrade att det spelade verkligen ingen som helst roll alls. skickade iväg ett pity me!-sms, och fick önskat svar. konstigt att det faktiskt fungerar med oförtjänt medömkan. :)

blev utsläppt ur varuhuset ungefär tjugo över nio, och gick iväg till tågstationen för att vänta på mitt tåg. det blåste ut och var inte alls särskilt varmt när solen hade gått ner. busskurer brukar å andra sidan ligga rätt bra i lä, men några idioter hade fått för sig att krossa de två bakre rutorna i helgen, så det var inte det minsta lä därinne. snarare vindtunnel. jag satt och läste bok på bänken en stund, men sen när jag upptäckte att det blåste en massa flyttade jag ner på maken i ett hörn och satt hopkrupen med armar och ben så tätt intill kroppen som möjligt för att behålla kroppsvärmen. jag såg säkert rätt ynklig ut. det gör inget, jag kände mig ganska ynklig också. känslan av hur jag långsamt tappar mer och mer kroppsvärme och hur fingrarna blir kallare och kallare är ingenting jag uppskattar direkt. >.<

hemma nu iallafall. pappatröja med fleece på insidan och en stor varm kopp te, jag börjar tina upp. :) tagit penicillinet och ska proppa i mig mer värktabletter innan sänggående. det känns som mitt huvud stillsamt imploderar på högersidan. mycket obehagligt, måste jag säga. idag fick jag neka ytterligare en person att köpa tobak eftersom han inget leg hade med sig. hela hans kroppshållning uttryckte vilken otroligt urbota idiotisk och korkad människa jag var, och jag fick hålla mig i skinnet för att bara vara vanligt kassörskaartig och inte flina honom rätt upp i ansiktet som hämnd. och jag har träffat Lottis, hon bytte kassa för min skull. :)

Inga kommentarer: