söndag, juli 01, 2007

depp below it burns, and the feeling still remains.

12:08

jag har varit uppe mitt i natten och delat tidningar. döm om min lycka när snubbarna som lämnar av alla tidningar hade dumpat tidningskärran jag bad om, vilket jag förväntade mig. vad jag inte förväntade var dumpningsstället - precis utanför våran dörr. det är så man blir lyrisk för mindre. :)

efter lite krångel och massa nya folk som skulle/skulle inte ha tidningar så kom jag iväg och det funkade helt acceptbelt. radhusområden är tacksamma att dela tidningar i. när jag kom till Timotejvägen blev det lite förvirring, men det gick också bra. men Fågelstensvägarna! herregud, jag tror de är planerade av en full kråka. i början var det logiskt och bra, och sen blev det ett antal höger-vänster-va?!-helt-om-och-börja-leta. trots total ologik i tidningslistan klarade jag mig ända fram tills de sista typ 30 tidningarna, sen gick jag totalvilsen, blev biten av en brevlåda (jo, jag lovar, de kan faktiskt göra det.) och började nästan gråta av ren frustration ett par gånger (när man letar efter hus 150, 152&156 och först hittar 43, letar lite, hittar 238, letar lite mer och slutligen hittar 142 har i alla fall jag lite svårt att hålla solskenshumöret uppe. ) men efter mycket virrande hittade jag faktiskt rätt och kunde avsluta min runda. runt tio i sju hade jag fått på mig sovT-shirt och låg hopkurad i fosterställning och slumrade långsamt in.

idag har jag hunnit med att ringa Bus och ställa in vår träningsdag, (ohmy, jag är glad att hon förstår mig så bra som hon gör, nu slipper jag känna evil för att jag ställer in.) för jag insåg igår att jag inte haft någon vilodag i veckan, samt att jag har cup nästa typ hela vecka. jag behöver vila mig lite. jag har också bokat in ett besök på Liseberg för att se Carl-Einar Häckner ikväll med diverse mkt bra vänner. hoppas Julia kommer. hoppashoppas, I miss her so.

1 kommentar:

Louice sa...

Jag kan inte komma över du-vet-vem! Det bara går inte. han är i mina tankar varenda jävla dag och jag orkar inte mer nu. Frustration deluxe och jag vill jättegärna träffa dig nästa vecka! :) Jag ska jobba, men jag är ledig onsdag-torsdag tror jag så på onsdag vore jättebra :)
Älskar dig baby!
puss-puss-puss :*
<3<3<3