fredag, juni 15, 2007

last of the Small Town Playboys.

15:19

mina senaste dagar har gått vips! jättefort och det har idag också gjort, snart är klockan fyra. jag har i alla fall hunnit med diverse vettigheter idag. jag började med att gå upp vråltidigt, klockan fem över sex för att vara exakt, för att hinna äta frukost i lugn och ro innan jag skulle åka till Kungsbacka för att ta min första körlektion sen förra hösten (sen visade det sig att jag inte kört körlektion sen den 31 augusti förra året. oops, tiden går fort när man har roligt. :)). körlektionen gick bra, med tanke på att jag inte kört med manuell låda sen i höstas, jag körde inte på något alls. det första som hände var att jag fick kärringstopp så fort jag satte på bilen, för jag glömde trycka ner kopplingen. men inget mer kärringstopp at least. :) efter att ha parkat och fått lite föreläsning om hur jag ska göra för att inte svänga för sent satte jag mig och läste gratistidningar och väntade på tåget. förmiddagen spenderades drickande kaffe, ute på promenad med mamma, hon med skor&stavar och jag med inlines. det är ju beroendeframkallande ffs.

Vid 20 över elva ringde Louice och jag hann precis lagom hoppa på 11:30-tåget och resten av tiden emellan nu och förut har spenderats med henne, drickande kaffe, pratande om allt viktigt här i livet och så handlade vi lite lunch på Hemköp. visste ni att det finns något som heter "Soyghurt"? youghurt baserad på soja, simply. hur coolt som helst. :) jag mår så bra, så jättebra efter att ha umgåtts med henne. det är så befriande och skönt att inte behöva vakta ord utan att bara kunna säga som och vad jag tycker, uppriktigt. och jag tycker om att lyssna på henne, och hon lyssnar på mig och <3. kan inte beskriva det bättre än så. :)

ikväll vet jag inte mer än att träna (YAY! håll dig hel ryggen!) handboll, åka lite mer inlines och övningsköra till Hede.

1 kommentar:

Louice sa...

Jag älskar dig baby!
<3