tisdag, maj 22, 2007

then we wouldn't be here - trying to recall.

22:17

jag sitter och väntar på en tvättmaskin som ska bli klar och äter morötter och bli konstigt nog hungrigare av det än jag var innan. det funkar liksom inte.

jag har haft min sista redovisning i tillämpad närningslära och fått reda på att jag blivit godkänd i livsmedelskunskap 2. halleluja! redovisningarna drog ut på tiden så vi var där från 9 --> 15 och det sista var ganska segt, men nu är det klart!

jag följde med bror tills hans taekwondo-träning idag, för jag har fortfarande öroninflammation. elände. men det var inte elände utan tvärtom jätteroligt. och han har ju underdrivit, han är ju jätteduktig! lätt bäst i hela salen! och med en lite mer objektiv syn på det hela så fanns det två tjejer som var duktiga och Stefan ägde ungefär allt och alla.. men min bror var bäst ändå. helt objektivt, naturligtvis. ^^ jag ska få följa med och träna någon gång när jag har tid. jag kommer göra bort mig och bli sparkad på, men det kommer bli roligt. :)

idag insåg jag helt plötlsigt hur mamma har det. imorse hann jag inte plocka ur diskmaskinen, så jag ställde den på vid gavel och tänkte att pappa&bror väl skulle plocka ur den. men icke. när jag kom hem igen har de bara helt sonika stängt igen diskmaskinen och ställt all disk i diskhon och pappkartongerna som maten låg i på en stol. "WTF?!" tänkte jag och var på väg ut i hallen och ropa något surt upp mot trappen i stil med "VAD TREVLIGT ATT NI PLOCKADE UR DISKMASKINEN!" men innan jag hann öppna munnen så insåg jag att ohshit, jag har blivit som mamma!, så jag lät bli och gick omkring nere i köket och var lite småsur ett tag. vet inte riktigt hur jag ska tackla det problemet. de bor ju också här, så det är väl rättvist att de också gör någon del av köksarbetet? tycker jag. men palla tjata om det? jag kanske helt enkelt kan ställa all smutsig disk på deras tangentbord?^^

jag ska nog till min gamla gymnasieskola imorgon och hälsa på, med Gabby och Louice. det ska bli sååå roligt, jag har inte varit där på evigheter. jag har kokat tortellini som jag ska ha till lunch och ja. idag, apropå skola, på min redovisning (kostintervju, vi hade dukat upp med den maten som vår intervjuofferperson hade ätit.) så berättade jag att min person hade ätit nästan dubbla rekommendationen av mättat fett som man borde äta, och Stefan frågade: "Vart kommer allt det mättade fettet ifrån?" och jag pekade på pyttipannan med stekt potatis, korv och paprika och sa: "Det mesta av det mättade fettet kommer från korven." och Stefan utbrister: "JA, där ser ni, korv är Satans påfund!" och jag fnissar fortfarande åt det.^^

Inga kommentarer: