torsdag, maj 10, 2007

Funk me up. <3

21:06

idag har varit ganska ostressig och skön dag. jag har kokat bönor (sojabönor tar förresten 1,5-2 timmar att koka. 2 timmar?! vad är det för sjukt lång tidangivelse?!) åkt till farmor och varit där tills bror och jag åkte och tränade. vi missade bussen ganska precis och gick en bit innan nästa buss kom. kändes bra att gymma igen, om än lite ovant. inte hunnit med det så mycket den senaste veckan. efter gymmet var det äntligen dags för funk och Sanna hade lite ny koreografi och sen satte sig ganska bra ganska fort och jag blev knappt trött en gång och underbart och halleluja och allt sånt där. jag kanske ska på after work med funkgänget imorgon - det hade varit roligt. har dock handbollträning på kvällen jag inte vill skippa. hum hum. jag får se hur jag gör. :)

pratade med Gabby nyss. saknar henne och är lite orolig och vill att hon ska må bra. jag vet att du inte vill att jag oroar mig Gabs, men jag gör det liiite lite ändå. care to much about you to not to worry, just try to stop me. ;)

skönt avslappnad i hela kroppen. ska duscha och sen tidigt i säng. sova är bra, jag gillar det. :)

när man kan stå framför en spegel som visar en i helfigur och dansa i en timme, göra fel upprepande gånger och slutligen släppa ut håret och ge allt de sista tre varven och fortfarande tycka att damn it, inte så illa ändå baby? om sig själv - då tycker jag att jag har kommit en bra bit på vägen.

Inga kommentarer: