söndag, maj 27, 2007

didn't even get an answear.

19:27

alltså. jag har ingenting att göra och är egentligen uttråkad, men samtidigt så har jag längtat efter ett tyst och tomt hus med bara mig i som är på ungefär det humör jag är nu, så det är ganska okej. eller väldigt okej. bra till och med. jag sitter och kollar på folks bilddagböcker och läser kommentarerna som deras kompisar skrivit under och inser att det är en massa internskämt inblandade som jag inte har en susning om, och så försöker jag förstå dem. det är ganska mycket roligare än det låter. ^^

och brors jobbdator är seeeg och det står med jämna mellanrum: 500 - Internal Server Error och då blir jag sur och trycker på uppdatera upprepade gången. sen är den snäll igen ett tag. jag förstår fortfarande inte riktigt det här mellan tenik och mig. jag tror det är en neverending dålig lovestory. jag kanske har varit elak mot Teknik någon gång under vårt förhållande och han vill inte låta mig glömma hur sårad han blev? vi kanske fortfarande är ihop och jag är en dålig flickvän? o ve och fasa! men hmm. det ÄR en möjlighet.

jag börjar bli hungrig. om ett tag ska jag gå ner i köket, alldeles ensam, halleluja! och fixa ihop nåt att äta. sen ska jag med kamera dokumentera allt som min bror inte plockat undan sen sin game:ing-night, för att jag ingen bättre har för mig och sen ska jag bada också. baaada, jaaa! typ hundra år sen sist!

Inga kommentarer: