söndag, april 15, 2007

locktoner.

20:47

jag känner mig lite trött deppig och känner mig inte hemma hemma just nu. mitt rum är så sjuukt stökigt och jag borde verkligen städa det, men jag har ingen lust. det ligger massa kläder på mig säng som jag måste plocka bort innan jag kan lägga mig och sova, och det ligger redan en hysteriskt massa andra sake ri korgstolen, så där borde jag inte lägga dem. känslan av att mitt rum är för litet, det äter mig. vill inte bo där länge, ett annat hemma, jatack. känslan av att vakna i Annas lägenhet och inte hemma, utan ensam i någon annans lägenhet var ovan, men jag tycker om den. längtar härifrån nu, släpp loss mig. kanske är det bara nu.

jag hade velat gå på promenad, men är trött på Lindome, samma överallt och likadant. funderade några ögonblick på att åka in till Göteborg och vandra, men jag har ingen att vandra med, och det är mest det som lockar, skratten som kommer av sällskap jag trivs med, promenad i skymningen och kvällen som luktar frisk försommar.

jag försökte hitta en lösning på ett problem förut idag, men den enda lösningen som hittades var en dålig lösning. så jag har fortfarande ett olösligt problem jag verkligen vill lösa - hur gör jag då?

Inga kommentarer: