lördag, april 21, 2007

I'm easy for your lover's nerv.

17:05

idag började nere och har sen gått uppåt. inatt bokade jag in mig på ett krafttagpass och på det träffade jag Elin och Mike. vi kramades och pratades lite och de åkte buss med mig till Korsvägen där de skulle av sen. jag hade lite tidigare fått reda på att jag blivit befriad från mitt självpåtagna cykeluppdrag, men bestämde mig ändå för att vara kösällskap och gick därför av vid Götaplatsen, för att konstatera att Storan ligger väl inte vid Poseidon? och sen vandrade jag Avenyn ner till Storan, hittade kön och var sällskap. sen forsatte jag vara sällskap (fast jag gick från kösällskap till tvättsällskap)fram tills klockan fyra ungefär. inte planerat, men väldigt trevligt och bra. skratt och diskussion omväxlande. :)

jag försöker sluta bita på naglarna. det är svårt. vanor är svåra att bryta. jag jobbar på det. jag har nyss duschat varmtvarmt och mitt hår är rufstorkat och jag ser ut som ett troll, varma kinder och mjuka fötter. jag börjar bli hungrig, men den känslan känns bra nu, så jag ska nog vara hungrig ett litet tag till innan jag går och äter.

solen skiner. det är så lätt att vara glad när det är sånt här väder. fast jag längtar hemifrån nu, verkligen. vill ha och behöver egenstans, här hemma måste jag så mycket för att andra vill. det låter mycket värre än vad det är när det skrivs sådär, fast samtidigt är det jobbigt nog för att uttryckas så. bara lite jag passar inte in här nu. eller mest jag vill inte passa in här nu. jag vill passa mig själv som jag vill och är.
om jag och bror får som i vill och hoppas så kommer vi båda flytta till hösten, han till Skövde och jag någonstans i närheten av Göteborg/in i Göteborg och det blir skönt, jag tror vi behöver det bägge två. jag har lovat att skicka lätta studentrecept till honom så han vet att laga nån mat. :)

Inga kommentarer: