onsdag, april 11, 2007

I could be brown, I could be blue, I could be violet sky.

10:32

dagen började med att jag väckte mig själv med en inbillad telefonsignal, tittade på klockan, noterade 06:29 och surt tänkte men jag behöver ju inte gå upp än! och somnade om. vaknade igen av sms , somnade om. vaknade för sista gången av att telefonalarmet faktiskt pep på riktigt. ut på morgonpromenad med mamma och nyinhandlade stavar. det ser vrålfjantigt ut, oh ja, men är så roligt att gå med. :)

frukost hemma och hela dagen krashlandade på ett ganska obehagligt sätt vid ett tillfälle. jag har varit ledsen ett bra tag, är fortfarande väldigt ledsen och kommer nog vara det ett tag framöver också. jag är dämpad, men det är svårt att vara sur när allt är soldränkt och vackert ute. jag trycker undan ledsenheten i en liten vrå i huvudet så länge.

idag ska jag lämna ifrån mig min hemtenta och börja ny kurs. fick ett infall och kokade kaffe nu som jag ska ha med mig till tåget och sitta och smutta på, annars kommer jag bränna tungan. igår fick jag nya gympaskor som jag hade igårkväll - det var som att gå på luftkuddar och jättehärligt. min höft gjorde äckligt ont igårkväll och jag går omkring med smärtstillande salva och värktabletter med mig. hur använder man inte höfterna liksom?

Inga kommentarer: