söndag, april 29, 2007

beneath the ceiling with her head upon my pillow.

17:13

jag åkte till Mikkis vid elva ungefär och bänkade mig vid hennes köksbord med Anna och manu också och pluggade. försökte plugga. för min del blev det dock mer försökande än pluggande, kunde inte riktigt frammana någon energi till det. vilket jag borde ha gjort, men det gjorde jag inte. jag behöver en paaaaus från det här. men men. tre dagar till och sen är det över varav en av dem troligtvis kommer vara fylld av bakfylla. bra? njae, det är väl tveksamt, men orka bry sig. inte den här gången.

jag kom hem precis lagom till maten, åt och sen började jag planera maten imorgon. Får jag bestämma (och det får jag. frågade bror förut: "angående maten imorgon... det är jag som gör den va?" och han att ja, det blir nog bäst, och det håller jag med om, annars blir det typ.. köpta köttbullar och potatissallad.) så blir det typ karré, marinerat i rödvinsvinäger, olja, vatten, lite salt, timjan och vitlök. till det kommer det serveras en potatissallad med kall kokt potatis med sallad och bladspenat, stekta champinjoner, kikärter och linser (jag skippar linserna&kikärterna i brors del.) med en vinägrette och toppat med rostade solrosfrön. ev. färskt hemmabakat bröd om jag känner för att baka imorgon. jag misstänker att jag antingen kommer bli mobbad imorgon för att jag är så sjukt överambitiös när det gäller mat, eller så kommer folk försöka ta den. vi får se. :)

strax ska jag klä på mig kläderna som jag ska träna ragga i, och sen bege mig iväg. whey, längtat efter det här hela veckan sen i onsdags. :D

Inga kommentarer: