onsdag, mars 07, 2007

I all hast.

16:18

Igår tänkte jag skriva när jag kom hem från matchen, men det blev så mycket att göra att jag gjorde vad jag skulle (vilket innebar att planera&förbereda inför morgondagens lektion om fisk) och sen gick och somnade. Inget bröd bakat. Inget pluggat till tentan, precis som jag misstänkte. Men jag fick se handbollsmatch, träffa farfar och ha lite egentid med pappsen hem i bilen sen. Det var bra. :)

Idag har jag överlevt lektionen om fisk. Allt gick riktigt bra, med lite hack här och var, men vi fick massa beröm för vår tidsplanering och sushiskola och annat också. Teorin gick bra, en av de få redovisningarna som jag inte haft halvpanik och grym nervrositet inför. Det är en sån mysig grupp att jobba med, alla försöker hålla sig intresserade fast de redan hört allt minst tre gånger och ställer frågor. Me like. :)

Idag ska jag träna med bror, äntligen, och öka vikterna i mitt program, äntligen äntligen jippie. :) Sen hem och jag borde nog plugga, men jag väljer nog att sova. Jag är trött och så omotiverad inför den här tentan, det funkar verkligen inte. Det är tråkigare än mikrobiologi, och det vill inte säga lite. Det blir hysteriplugga imorgon istället. Hämtade ut min närningsläratenta också, och ringde till mamma&pappa och bubblade av glädje i telefonen över hur bra det hade gått.

Något annat viktigt? Hmm. Mitt hår har växt. Inte för att hår inte brukar göra det, men nu är det för långt och jag vill klippa av det. Inte allt, men en del i alla fall. Träffa Jennylove på lördag dag, mys med Mikkis, Anna &Manu på lördagkväll. Ev. utgång om vi känner för det. Nej, jag känner väl aldrig för att gå ut och dansa? :P

Inga kommentarer: