torsdag, februari 22, 2007

Hela världen är snökaos.

16:11

Idag ägnade jag 80 minuter på en buss för att komma till skolan istället för att ta tåget. Det visade sig vara rätt alternativ, då de kurskamrater som tagit tåget fått åka mot Liseberg, där tåget stannade och sen fick de vänta ett bra tag innan tåget vände och körde tillbaka till Mölndal. Buss var inte så illa. Det var varmt och lugnt och jag satt mest och halvsov (utom mellan Mölndal och Sahlgrenska, för då helsov jag.) innan jag gick av vid Hagakyrkan och slirade den korta biten i snömodd till skolan. Sedan ägnade jag mig åt att extrahera fett ur vår homogeniserade mat i ungefär två timmar. Kemi kan vara väldigt roligt, men det här var verkligen urtråkigt. Uppgiften gick nämligen mest ut på att se till att det vatten som en E-kolv var nedsänkt i hade en temperatur på runt 70-80 grader. I en timme. Vi sprang omkring med kastruller hela lektionen, kort sagt.

Jag hade tänkt göra bönsallad till mat idag, men vi hade inte hälften av ingridienserna hemma, så det blir tonfiskpastasallad istället. Om det inte var så mycket fibrer och jag vet att jag kommer få håll så skulle jag äta havregrynsgröt istället. Jag vet inte vad som hänt, jag vill äta havregrynsgröt hela tiden. Tre gånger igår, två gånger idag och dagen är inte slut. Det värsta är att jag känner mig som en hycklare eftersom jag jämt är på Jesper om hur viktigt det är att äta varierad mat. Ja. Hrrm alltså.

Mikki är fortfarande sjuk och jag får funk:a utan henne ikväll igen. Två veckor i rad! Jag ska lägga mig och gråta ikväll bara för det, och det är bara ditt fel Mikki. ;P

1 kommentar:

Julia sa...

å Babe, vi måste, måste verkligen ses snart, Jag sakanr dig.

Å förresten, du som är mer tekninsk än jag. Hurlyckas du kunna få radbyte i din blogg å jag kan inte få det. Vad gör jag för fel?