fredag, januari 26, 2007

Livet är vad man gör det till. Jag gör det till en saga.

10:03

Jag sitter hemma hos Mikki. Klockan tjugo i sju gick jag upp, klädde på mig och packad ner lite ombyteskläder i träningsväskan pappa ska ta med till farmor idag så jag slipper släpa omkring på den hela dagen. Klockan sju vandrade jag sömndrucket till tåget, som underligt nog kom i tid, men det blev försenat ändå när det stannade mellan Mölndal och Liseberg och Liseberg och Göteborg. Min utopi om att jag någon gång ska komma in till Göteborg i tid är fortfarande en utopi.

Från Centralen knallade jag mig hem till Mikki och knackade flåsande på dörren efter att ha masat mig upp till femte våningen för egen maskin, blev insläppt och fick en mysig morgonkram. Sen en efter en droppade Anna och Mano in och vi hade världen brakfrukost med nybakta scones, jag fick lite havregrynsgröt, vi hade juice, philadelphiaspread med jordgubb, ost och kaffe. Lyxlyxlyx.^^
Vi hade dessutom en mycket engagerad debatt om personalvård angående fysiskt aktivitet, maten som folk äter idag, vad man ska göra mot övervikt och fetma, GI och diverse smått och gott. Det går tydligen alldeles utmärkt att kombinera litteraturseminarium med frukost. Oh yeah, nu kan jag slappa med gott samvete hela dagen, för nu har jag gjort allt nödvändigt skolarbete för idag. :)

Just nu pågår det en intensiv diskussion om en Guesshatt som har kostat 600 kr vs. ett par träningshandskar för att inte få valkar i händerna vid träning. Mano propagerar mycket bestämt för: "I prefer the Guesshat."
^^

Inga kommentarer: