torsdag, januari 18, 2007

Jag är miljoner indianer.

11:00

Yeha. Jag och mor har varit ute och gått morgonpromenix - det gick långsamt och inte särskilt piggt, för jag har verkligen ont i hela kroppen idag. Nedanför midjan är allting bara en enda stor pina och till och med magen gör ont. Jag som typ aldrig får träningsvärk i magen.

Sitter och funderar på vad det är jag ska ha för mig idag. Jag borde städa mitt rumm, känner jag, men motivationen över det är inte skyhög precis, så det kommer nog inte hända. Däremot ska jg ta mig upp till affären och handla rågflingor och gröna Ganny Smith-äpplen. jag har bestämt mig för att göra bönbiffar till lunch också, så jag ska kika igenom receptet och kolla om det är något som fattas. Jag kanske vill baka. Jag vet inte, det hade varit gott med nyhemmabakat bröd. Hittade ett recept på mackmuffiner i brors muffinbok han fick i födelsedagspresent (sjuuukt avundsjuk. den är.. ohh. wow. :D) och de verkar goda och det är kul att det går att göra lite mer matigt och inte bara godis. Det är det främsta problemet med att baka söta saker, typ kakor&grejer. Bakar jag ex: kladdkaka, så vill jag bara en liten bit, men då står den ju och ruttnar och möglar och det är ju inte bra och då slösar man ju bara bort en hel kladdkaka, så då slutar det med att jag äter upp den fast jag inte ville, eller så möglar den bort. Och med det i bakhuvudet blir det inte lika roligt att baka, nej. Men bröd är bra. Och matmuffiner är bra.

Sen ska jag in till Kungsbacka och hälsa på en Wettergrens och ringa till Kent och säga att jag inte kommer på träningen för att jag fortfarande äräckelförkyld och hostar. Igårkväll var jag precis påväg att somna och började jag hosta och hostade och hostade tills jag knappt kunde få luft och fick ont i halsen och sen låg jag och flämtade desperat efter luft i fem minuter innan jag pallade upp kuddarna bakom ruggen och somnade sittande. Suck. Jag tycker inte om att vara förkyld.

Nu ska jag duscha lite och sedan ihopställa en inköpslista.

Inga kommentarer: