lördag, januari 06, 2007

Hej 2007.

12:09

Jag är hemma igen. Eller egentligen har jag varit hemma i-huset-i-Sverige-hemma sen i torsdags klockan två ungefär, men jag har varken haft lust eller ork att sätta mig vid datorn, förrän nu. Två veckor i Afrika utan möjlighet eller lust efter både dator och mobiltelefon - jag har varit underbart onåbar.

Det är nytt år nu. Det här nya, spröda, ett blank papper som bara väntar på att fyllas på med min framtid, alla roligheter, tokigheter och dumheter jag hittar på. Jag ser fram emot det, känner mig stark, glad och säker. Jag känner mig stark glad och säker.

Förra året hände mycket. Jag grät floder utan att riktigt förstå varför, förrän ett halvår senare. Jag åkte på en handbollscup vid påsk som kom att förändra en hel del, till det bättre skulle det visa sig. Jag klippte mig igen. Jag tog studenten och gick på bal. Det blev sommar, tokvarmt och Partille Cup och förvirring och klarsyn på samma gång. Jag gjorde slut med Oskar. Jag kom in på Göteborgs universitet och började plugga igen. Jag fick nya vänner. Hösten gick med rekordfart. Jag har lärt mig en massa saker om mig själv som jag inte trodde om mig, jag accepterar mig själv på ett helt nytt sätt. 2006 var fullt av både glädje, sorg och förvirring, men jag tycker om det.

Igår var jag hos Gabby på tjejmyskväll, det var härligt. Nu håller jag på att packa ihop det sista till Åreresan som jag åker iväg på ikväll klockan 19. Björn kom över med Antons hjälm som jag får låna så jag slipper slå i huvudet när jag far på näsan i snön i mina försök att hoppa. ^^
Mina armar flagar av solbrännan - jag ser spetälsk ut. :P Lyckligtvis har alla sårskorpor i ansiktet efter brännskadorna försvunnit nu, och jag ser förhållandevis normal ut. Mina ögonvitor börjar också bli vita igen, istället för röda. Trevligt. :)

Inga kommentarer: