söndag, januari 21, 2007

He better be someone special.

12:13

Jag mår bra. Jag känner mig glad. Imorgon ska jag få ha min matdag igen, jag kommer träna och börja en helt ny kurs i skolan efter att ha avslutat biokemin i onsdags. Jag har haft torsdag och fredag helt pluggfria och lediga och kunnat göra saker jag velat. Igår var jag på fest med massa vänner, det var roligt och jag är för en gångs skull inte ett dugg bakfull.

Idag ska jag träffa Emil och vi ska få paella hemma, med det underbara saffransriset och gröna ärtor och skaldjur och kyckling och myms myms. Jag funderar på att ta mig till Bunketorp och gå en promenix där - i och för sig så har det regnat och kommer förmodligen göra det igen, men skog och frisk luft och tid för lite tankar skulle inte vara så dumt ändå.

Jag fick vackert knalla hem i bara klänningen imorse, för jeansen gick inte att få tag i, de var hemma hos Mikki. Någon, påminn mig nästa gång att inte lyssna på folk när de säger åt mig att ta av mig byxorna (Ja, det där låter mycket värre än det egentligen var. :P) för det blir bra kallt en regnig kväll i januari i Göteborg. Ja. Mikki ska ta med dem till skolan imorgon, det blir bra. Nästa veckas basplagg blir för övrigt scarf. Vänta nu, glömde inte jag kvar ännu mer kläder där? Geez, lätt förvirrad.

Min förkylning är mycket bättre, och hostan går så sakteligen bort. Jag har faktiskt tränat sen i onsdags, och det har hjälpt en hel del. Mina ben känns nästan fullt fungerande och normala igen. Lätt och stillsam träning och stretching. Vinnande koncept. :)

Inga kommentarer: