måndag, januari 29, 2007

Breathless.

22:02

Jag ska inte bli länge vid datorn nu, ska bara lägga in en bok på mp3:n och borsta tänderna + ta ut linser. Jag har varit i skolan, hemma hos farmor och sen tränat med bror. Det gick jättebra, han var huuur grym som helst och tog allt jag tog. Enda skillnaden mellan oss två är alltså att jag kommer kunna gå imorgon - det kommer inte han. Hans ben vek sig nästan när vi skulle gå nerför trapporna till Lisebergs stationen. (skadeglatt flin) Jaa, jag är en elak syster. Imorgon måste jag dessutom lägga på mer vikter än vad jag hade idag känner jag. Det känns bra. :)

Måndag idag - alltså matdag för mig, och jag lagade makrill i foliepaket med kall potatissallad och det första bror sa när vi åt vad "Den här makrillen smälter i munnen!" och efter ett tag när han nästan var färdig sa han helt plötsligt: "Johanna, nästa snubbe du kommer bli ihop med kommer bli en mycket lyckligt man." Lite fundersam (vad vill han ha nu?) frågade jag:"Varför då?", och bror svarade: "Du lagar så himla god mat!" och jag blev tokglad. Verkligen jääätteglad. Woho. :D

Imorgon börjar jag inte skolan förrän kvart i ett och Mikki och jag ska träna vid 10 och sen ska vi plus Mano och Anna äta lunch och författa alla våra smarta tankar vi hade i fredags. Och på kvällen är det handbollsträning och jag ska leta efter "Nordic nutrition recommendation" i Nordstans Akademibokhandel.

Mamma klagar efter benträningsvärk efter igår, och på mig själv stramar det lite i ryggen. Ljuva smärta. ^^ Vi såg på Cityakuten ikväll och avslutade programmet med lite gråt som vanligt.

Jag lyssnar på Bryan Adam - "Everything I do, I do it for you."
"Don't tell me, it's not worth trying for. You can't tell me, it's not wort dying for."
Så är det, banne mig. Jag tror inte något kan övertyga mig om motsatsen.

Godnatt.

Inga kommentarer: