lördag, december 16, 2006

Lördag --> teater, glöggparty och ev. utgång.

10:08

Jag har sovit inatt faktiskt, bara vaknat en gång och det var inte för att jag hade ont i nacken. Mamma hjälpte mig igår innan bion och masserade den en stund, så nu gör det nästan inte ont alls länge. Sköönt. Jag tycker inte om att ha ont och inte kunna sova.

Annars har jag bara hunnit med att få på mig kläder (läs: mjukisbyxor och t-shirt) äta frukost och kramas med kusin som varit här på övernattningsbesök. Mamma och jag ska baka pepparkakor och jag ska hinna plugga lite innan jag &bröder tar 16:23-tåget för att komma in till stan och se "Romeo och Julia - 2 timmar och 20 minuter våld, sex och kärlek inklusive paus". Åh, det ska bli så roligt, jag har längtat ända sen jag fick reda på att de skulle spela den. :)

Gabby ringde mig igårkäll (vid ett! godmorgon! :P) och var orolig och hade blandat ihop något mer Åre-resan så hon trodde att jag inte skulle kunna följa med. Det visade sig vara endast kommunikationsproblem och jag ska fortfarande med. :) Sömndrucken och nyvaken som jag var blev jag ändå helt jättelycklig i hela kroppen när jag hörde hur orolig hon hade varit och hur glad hon blev när det visade sig att jag skulle med trots allt. Babylove. <3!

Jag har fortfarande ont. Blää. Hoppas det går över hyfsat till ikväll.
Jag vill inte gå omkring som en anka på stan. :S

Inga kommentarer: