lördag, november 25, 2006

Well, how have it been baby, livin' in sin?

16:23

Återkommen. :)
Jag, mamma och bror åkte till den där rean, och det är alltid lika roligt att gå omkring och mycket ringaktande tänka "Jag förstår verkligen varför de rear ut det här...". Men det var inte bara fula kläder. Jag införskaffade en vinterjacka (jaaa! Jaaa! Jag har behövt en ganska länge nu, jag är bara för snål för att köpa en till ordinarie pris. :)) två linnen, en bolero, en långärmad tröja och en kjol för inte alls mycket pengar. Tjoho. :) Lillebror blev färdig fortast, sen jag och mamma sist. Lillebror och jag roade oss med att sitta i en trappa och jag masserade hans träningsvärkande axlar och fick honom att pipa "Aj!" innan mamma blev färdig.

Sen sprang vi genom äckligt kallt och blåsigt regn till bilen och åkte till Freeport, där vi åt lunch och mamma köpte pappas födelsedagspresent. Mamma och jag tänkte gå till Fabrikbutiken, men så fort vi började gå ditåt så vrålade lillebror med panik i rösten: "Nej, nejnej, NEJ!" , verkligen helt hystriskt, så mamma och jag grät av skratt och gav med oss och gick inte in där. ^^ Lillebror skulle prova skor och var missnöjd och inget passade och sen gav han upp och vi åkte hem.

Sen vi kom hem har jag lagat mat. Ikväll är det nämligen kvällen som jag har längtat efter hela veckan. Idag kommer Linda, Louice och Gabby till mig på middag. :D Vi ska äta förrätt, varmrätt, efterrätt och dricka vin till maten. Sen ska vi ut och dansa och parta och ha allmänt väldigt trevligt. Det ska bli så otroligt roligt och jag har sett fram emot det vrålmycket och nu är jag asnervös för att maten ska smaka illa, men det hoppas och tror jag inte att den gör. Jag kan tyvärr inte skriva vad jag ska laga, eftersom jag ansträngt mig för att hålla det hemligt för dem, men jag kan säga så mycket som att det är italienskt-inspirerat. Efterrätten är god kan jag i alla fall säga med säkerhet. :)

Nu ska jag enligt planeringen städa mitt rum. Oh ja, jag har planerat den här dagen. Det borde förvåna de som känner mig, eftersom de vet att jag brukar vara ganska oplanerad. Paradoxalt nog tycker jag det är väldigt roligt att planera saker och ting, passa in kugghjulen i varandra så att allting går som smort, men problemet med mina planeringar är att det brukar haka upp sig någonstans och sen är planeringen borta. Hoppsan. :P Nåja. Det som står kvar på schemat är att städa rummet, göra sallad vid sex-tiden, duka och sedan duscha och klä på mig och gå och vänta på att de ska komma.

Nu ska jag lyssna och njuta av Roxettes "How do you do", jag har nynnat den konstant sen imorse. :)

Inga kommentarer: