torsdag, november 30, 2006

Två lika är ett - två lika är bättre än ingenting.

08:57

Godmorgon. Igår gick jag och la mig vid nio-tiden, somnade som en stock vid tio och har sovit mig natten igenom. Det behövdes, och idag mår jag bra mycket bättre än igårikväll, då jag var på fullt allvar kräkfärdig av trötthet.

Mormor&morfar är här. Jag lyckades med att krama dem och vara lite trevlig innan jag däckade igår. Morfar har tagit med sig en liten, liten gran som vi ska ha på framsidan av huset - total lycka! jag trodde jag skulle få överleva den delen av december som ska spenderas hemma utan gran. Det funkar liksom inte. Nödvändiga ingredienser för att jag ska vara nöjd i december är pepparkakor, nejlikeapelsiner, glögg någon gång och lussebullar. Och gran. Och träffa släkten. Det känns halvt på något sätt annars.

Idag händer det inte så mycket spännande, det blir en ganska lugn torsdag (peppar, peppar..) Först skriva labrapport emd Sandra, sen plugga, föreläsning, sen är det ett hål där jag ska ta mig hem och äta innan jag åker till funk och sen direkt hem igen och så handbollsträning. Jag har massa träningsvärk i axlarna och rumpan efter mitt gymtränande igår, så jag kommer klaga i varenda trappa jag går. :)

Inga kommentarer: