onsdag, november 08, 2006

Regnig onsdagskväll.

22:27

Jag är trött, för att underdriva saken. Dagen har gått i ett, precis som jag förutsa, men det har varit en bra dag, ändå. :) Jag har styrketränat med Linda för första gången på två veckor jag jag kommer nog inte ur sängen imorgon, men spela roll, för jag är helt underbart slut. Benen tog inte riktigt emot när vi gick nerför trapporna i Fysiken och jag älskar det.


Vad jag däremot inte älskar är att min checklista failerade på två ganska viktiga punkter. Först och främst - ingen sportBH. Det löste sig rätt bra ändå, men ändå obekvämt att träna utan. Det var dock inte det värsta att glömma, utan det var istället att vara nydsuchad och inse att jag inte hade några rena underkläder med mig. Alltså, jag hade vinterskor med pälsig insida på mig, jag halkade omkring i skorna och det var allmänt äckligt. Och jag hade jeans på mig! Nog om det, I think I made my point clear.

Matchen i Partillebo var spännande i en halvlek, sen körde Sävehof över Ystad totalt och spänningen försvann totalt. Suck. Imorgon är det torsdag och jag tycker veckorna går med en rasande fart. Jag tänker helt egoistiskt strunta i att packa upp påsar och väskor jag haft med mig idag, tandborsta mig och gå och sova.

Eller inte, för nu kom mamma hem och tjatar på mig om att plocka undan. Ja, för fan, jag ska plocka undan! Usch, vad grinig jag blir när jag är trött.
G'night.

Inga kommentarer: