måndag, november 27, 2006

När dimman har lättat och den sjunde vågen slår in.

22:03

Jag åkte in till Kungsmässan och lyckades faktiskt hitta något till pappa, och dessutom ett par svarta hängslen till mig själv - goodie, jag har letat efter såna som en galning. Jag ska köra på mitt gangstah'tema när jag ska till Gabby på lördag, hehe. :) Jag lyckades till och med hitta present som bror kan köpa till pappa om han inte har en egen idé. Det brukar han inte, så han blir nog glad av det. :)

Imorgon är det självstudiedag, HALLELUJA! och jag kan få sova lite länge på morgonen. :) Det kommer bli att vi sitter i skolkaféet till tre ungefär, sen kan jag inte bestämma mig för om jag ska träna innan min egen träning eller inte. Jag tar nog med mig kläder till det, så får vi se hur jag gör. Hade noll motivation till att träna idag, och jag vet att det inte blir ett bra träningspass om jag tränar på det humöret, så det fick vara. Kvalité hellre än kvanititet på den punkten.

Min mat fick beröm av mamma. Det blev grönsakswok med kyckling och matvete, kryddat med sambal, salt och soja. Till det tillkom även en ruccolasallad med tomater och lite riven parmesan. Helt klart mums, och busenkelt att göra om man som jag tar färdig, fryst grönsakswok och häller ner i pannan. Funderar på vad jag ska ha till lunch imorgon. Den där omeletten med wokgrönsaker och sojabönor skulle inte vara helt fel. :)

Jag övervägde att köpa en thékula idag, inte till mig alltså, men det blev inte så i slutändan. Jag vet bara inte om jag får göra det det. Jag vet inte om jag ångrar mig eller inte. Den eviga frågan, varför? och inget bra svar har jag. Det är svårt att få till bra svar när man går på magkänslan, svaren vill liksom inte komma fram på en gång, jag måste aktivt fundera fram dem.

Nu är det g'night. :)

Inga kommentarer: