måndag, november 27, 2006

Miao.

15:59

Jag har insett att jag tar för givet att de killar jag träffar ska vara manipulativa och jag agerar därefter också. Åh, det känns verkligen bra, helt underbart. (sarkastiskt, ja.) Är det något jag måste försöka sluta med aktivt eller kommer det blekna bort? Fy faan.

För att hoppa från ett ämne till ett annat - det känns som jag aldrig kommer bli vuxen. Jag är för barnsligt förtjust i för mycket, har så lätt att skratta och göra saker bara för stundens nöje, utan att tänka på vad som kommer sen. Gå barfota i november, lika förtjust i sagor och att ligga med huvudet i mammas knä. Det känns som jag spelar vuxen, inte som om jag är det på riktigt. Och samtidigt som det känns en smula fånigt så vill jag inte ändra på det. I mitt huvud är jag fortfarande 17 och har inte ens slutat gymnasiet än. :P Jag satt och läste Bob Hansson på vägen hem på tåget idag och hade en himla massa ´tankar att skriva ner som ville bli nerskrivna, men nu har jag glömt bort dem. Illa.

Nåja. Idag har jag haft en föreläsning och en lab - det var tråkigt. För övrigt luktar närningsagar otroligt illa och jag tror alla mina kläder stinker av det - usch, usch och usch. Nu ska jag försöka hitta på något att laga till min familj och jag har ingen fantasi och lust alls. Jag funderar på en grönsakswok med kyckling i, med lite matvete. Så kan man ha sweet chilisås på det. Jag är dessutom vansinnigt sugen på ruccolasallad med körsbärstomater och parmesan, så jag ska upp till affären snart också. Funderar på att ta mig till kungsbacka och handla födelsedagspresent till pappa ikväll. Kanske. Vad som helst bara det verkar som jag har en legitim anledning att inte plugga. :P

Inga kommentarer: