torsdag, november 16, 2006

I need love, love, to ease my mind.

07:52

(Angående rubriken så - nej, det behöver jag inte, men jag har velat använda den rubriken ett bra tag nu, och orka vänta bara för att det inte råkar stämma nu? :P)

Det ser ut som om det faktiskt skulle bli filmkväll i helgen - woho woho. :D Eller. Hittills har en person svarat ja, jag har två kanske och tre som jag inte haren susning om, för de har inte svarat än. Men det löser sig nog. ^^

Igår tränade jag som sagt - först styrka med Linda. Jag tycker om det, verkligen . I vanliga fall har jag lätt för att känna mig obekväm om jag ska träna med någon (helt utan anledning, det erkänner jag. Den andre personen struntar förmodligen fullständigt i hur jag tränar.) men med Linda går allt som en dans. Vi ligger så lika, både psykiskt och fysiskt. Sen gör vi olika övningar och kanske bara 3 av tio övningar tillsammans, men det är toppen ändå. :)
Efter funken, när jag hade bytt om och skulle hem, så stod Sanna och Lollo vid receptionen och Sanna drog upp sin tröja för att demostrera hur svettig hennes undetröja var och Lollo och jag "Kom med nåt ordentligt - det där är ju mesigt." för våra kläder kunde man vrida ur med god marginal, vi var helt genomblöta. Och sen sa Sanna: "Jag tycker det är så skönt med folk som kan släppa loss ordentligt, ja, som ni två som står längst fram, och bara ger järnet, det är så roligt att se!" och jag blev verkligen jätteglad. Det värmde ända ner i magen. Sen gick jag iväg till bussen, som var försenad och kände mig trekvartsdöd. Jag matchade tåget med två minuter innan det skulle gå. Yes. :)

Och resten kommer sen för jag --> tåget!
(kompletterat 16:25. :))

Inga kommentarer: