torsdag, november 09, 2006

Du blommar upp av ingens frö.

22:45

Det verkar som jag alltid börjar mina kvällsbloggar med att påpeka att jag är trött. Så också idag. Alltså - jag är trött. Själv tycker jag väl att det pekar på att jag bör sova istället för att sitta här. Men sen när gör jag saker som jag borde bara för att jag borde? :P

Jag nämnde igår att jag styrketränade med Linda för första gången på två veckor eftersom jag vart sjuk ett tag. Men sen veckans början är jag frisk och igång med träningen igen. :) Idag har jag ont i princip överallt. Benen, rumpan, magen, ryggen, axlarna, nacken, ryggen, underarmarna.. you name it. Observera att det här inte är något gnäll, tvärtom är jag jättelycklig över att ha träningsvärk. Det är skönt att vakna på morgonen, sträcka på sig och sen tänka "AJ!". Jo, jag tycker det. :)

Jag pluggade aldrig någon kemi idag. Det var nog dumt. Istället satt jag vid datorn, drack thé och sedan arrangerade jag ett slumpmässigt möte med Mia i mataffären, gick och handlade och tog med henne hem sen. Det var trevligt. :) Efter ett tag gick hon hem för hon skulle laga mat åt sin familj och sen åkte jag iväg in till Fysiken och funk:ade mig i en timme. Oh my, I have missed that big time. Efter funk --> äta, tåg hem, byta kläder och iväg till handbollsträning, som förövrigt var helt toppen. Jansson var tillbaka! :D Och alla var så glada och positiva och trots att vi bara var nio där var det jättehärligt. Jag är uttagen till match på söndags trots att jag vart sjuk. Jag förväntar mig ingen speltid - jag kan ägna min tid åt att sitta på bänken och gapa. "Det är ju bättre att ha henne på bänken än på läktaren." sa Lina, och det värmde. _:)

Nu ska jag duscha och tandborsta mig. Jag kanske skriver något mer, beror väl på vad som kommer för mig. :)

Inga kommentarer: