söndag, november 26, 2006

Babes ---> <3!

13:27

Igår var toppen. Jag har tillslut kommit fram till varför jag får så himla ont i fossningarna av att vara ute i högklackat - det är inte det faktum att jag dansar för mycket eller sådär, utan det faktum att folk vägrar ta spårvagn någonstans utan envisas med att gå överallt! Har man knallat från stationen till Wish, till Gretas, till Gamleport för att slutligen hamna på Vice Versa så är det klart som fan att man har ont i fötterna. Herregud, det är kullerstensbeläggning i Göteborg! :P Jag minns i alla fall att jag två gånger gav upp och helt sonika tog av mig skorna, och promenerade Göteborgs gator fram i nylonstumplästen en novemberkväll. Det förvånar mig att jag inte trampade på glas eller nåt.

Okej. Kvällen började med att Linda ringde och skulle komma lite sent. Sen ringde Gabby och skulle komma sent hon med. Louice dök däremot upp i tid. :) Efter att alla hittat hem till mig så började middagen där det pratades och skrattades och serverades följande: Bruschetta till förrätt, pestopasta med qournfärs och soltorkade tomater till varmrätt och chokladmousse med vipsgrädde och granatäpplekärnor till efterrätt. Speciellt efterrätten var uppskattad - efter ett kort tag hördes det "kling kling kling" från Gabbys håll när hon skrapade ut skålen och sen la hon ifrån sig skeden, kollade på oss andra och när hon såg att vi hade choklasmousse kvar undrade hon lite skamset "Är jag glupsk?" och jag tog bara det som en komplimang till maten. Lovely.

Palla berätta om hela kvällen nu. Det var fabulous och undertbart och halleluja! och jag hoppas få göra om det snart. Mina babes. <3 Jag har svinont i fötterna fortfarande men är så glad ändå. Svävar omkring i lite rosa ludd sådär. :)

Nu ska jag gå och äta något och sen packa. :)

Inga kommentarer: