måndag, oktober 09, 2006

Yo no voy a llorar hoy por tí.

16:00

Jag har tränat. Det gick så otroligt mycket bättre än förra gången. Jag övervägade att vara hurtig och skutta alla sex trappvåningarna ner från Fysiken när jag var färdigtränad, men jag var latmask och åkte hiss istället. Det var nog lika bra det, för när jag gick nerför stentrapporna utomhus så tog inte benen emot lika mycket som jag trodde de skulle - de liksom vek sig. :P Och så springa runt spåret i Önnered ikväll. Jag kommer döö av träningsvärk på onsdag. Lovely. :)

Jag planerade att åka och våldgästa Bustrollet, men hennes skola är helt vansinnig - bara en massa snurriga trappor överallt, och hon hade franskalektion och kunde inte komma och hämta mig. Jag gick förvirrad omkring en stund i hopp om att träffa på någon jag kände, men det gjorde jag inte, så jag gav upp efter ett tag och åkte hem och drack thé istället.

Jag tänkte vika tvätt som jag stoppade in i torktumlaren innan jag gick hemmifrån, men det visade sig att proppen hade gått, så den var fortfarande jätteblöt. Teknisk som jag är (haha^^) bytte jag propp och satte på torktumlaren igen. Och satte igång diskmaskinen. Och plockade ur träningsväskan. Jag + bröder fick oss en avhyvling igår efter maten för att vi är så slappa och inte gör något här hemma. Så jag jobbar på det. Idag ska jag laga mat och jag måste ju gå och handla först.

Min enda sanna kärlek här i livet är ledsen, och det gör ont i mig när hon är det. Jag vill ordna allting, men jag vet att jag inte kan, inte det här. Det suger. :(

1 kommentar:

Julia sa...

Johanna, jag älskar dig så fruktasvärt mycket. Och det mesta kan du faktiskt föra något åt när det gäller mig. Pussi!