måndag, oktober 09, 2006

"Och jag vill ha dig för gamla tiders skull?"

11:09

Imorse vaknade jag klockan åtta. Sen struntade jag i att gå upp och sov en timme till. Sen vaknade jag igen klockan nio och låg och drog mig och njöööt i fulla drag. Halv tio kom jag äntligen ur sängen. Gick på promenad till affären och handlade bananer, morötter och gula lökar. Nu har jag ätit frukost, hängt upp tvätt x 2, tagit in köttfärs, lagt fram kläder på sängen och upptäckt att två av mina böcker är försenade. Jag borde inte låna böcker på bibliotek, jag är helt värdelös på att lämna tillbaka dem i rätt tid, och sen får jag böter. Ajaj.

Mina drömmar var helt skumma idag också. Jag kommer ihåg att jag frågade mamma om man kunde äta färsk bysselkål utan att koka den och hon sa att det inte spelar någon roll, för det finns inte det uppe på Ica i alla fall. Sen var det något om en lillasyster som behövde en psykolog.. och.. hmm.. vänta nu. Och en lillebror till en av mina kompisar som också var med. What!? Vad gjorde han där? Jag undrar varför man drömmer om vissa saker.

Snart ska jag in till stan, lämna tillbaka böckerna och leka på Fysiken. Kanske försöka få tag på Bustrollet också när jag liksom ändå är där? Våldgästa henne i skolan är alltid kul. :)

Inga kommentarer: