fredag, oktober 27, 2006

We just need another hour baby.

16:37

Idag har jag varit och hälsat på min gamla skola (hur många gånger har jag egentligen skrivit det nu? damn, vad jag känner mig tjatig.) Alltså, det är lite läskigt. Jag känner mig fortfarande otroligt hemma där, och knappt något har förändrats och folk blir för förvånade över att se mig och sen är det som jag varit där för alltid, bortsett från att jag får lite mer kramar. Jag hittade och hälsade på Emma, och hon utbrast förskräckt "Vad fan gör du här?!" (but in a good way. :)) och sen skrattade vi. Jag har fortfarande kvar lunchkort, så jah fick gulaschsoppa med bröd och vatten och chokladpudding med vipsgrädde till efterrätt. Hah, det är inte många som får det på sina gamla skolor. ;)

Vid ett-tiden tog jag mig in till stan, till Huntingford. Jag tycker så mycket om hon som har hand om det och tar hand om mig när jag är där, Isabelle heter hon. Hon kallar mig "tjejen" hela tiden, typ: "Det här är inga problem alls tjejen." och jag tycker om hon är snäll och mysig och det där fina ordet förtroendeingivande. Och det gick bra. Det gick fort, det är allt som räknas. :P Nu går jag som en anka, men vad fan, I knew I would. Jag stod upp i spårvagnen hela vägen till stationen.

Jag fick syn på Pernilla vid Haga när jag åkte förbi i en spårvagn och hon fick syn på mig också och log stort och vinkade. Det blev jag glad av. :) Bustrollet och jag matchade varanra och vi var inne på H&M och handlade en jacka till henne och sen till tåget och hem. Moa kom oväntat och satte sig hos oss och sen pratade vi handboll hela vägen hem och Bustrollet somnade mot min axel. Jag tycker om Moa. Hon är snäll och.. och.. jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka det. Hon känns så naturlig på något sätt. :)

Sitter hemma hos Bus som snart ska på släktmiddag, jag har ätit upp lite av hennes mat och fått en kopp thé. Snart ska jag väl anka mig hem och göra jag vet inte vad? skriva ett brev och mejla en lärare. Ikväll vet jag inte alls. Jag skulle vilja att något överraskade mig, att något hände sådär spontant - hoppsan! bara. Men jag tror inte det. Spontanitet brukar inte hoppsanhända när man vill det, bara vid diverse olämpliga tillfällen.

Jag önskar jag slutar hosta snart. Min hals känns sönderriven. Julia ska åka till sin loverboy i helgen (jag saknar henne redan), och hon kommer plåga mig med vet jag vad dem har gjort? när hon kommer hem. Bitch. ;P<3

1 kommentar:

Prr sa...

Jag blev också glad. :) det var fint att se dig. <3