torsdag, oktober 05, 2006

Torsdagar är galna.

12:16

Inatt drömde jag den skevaste dröm jag drömt på länge. Den var bara rätt och slätt ologisk. Drömmar brukar å ena sidan inte vara logiska, men den här var verkligen något utöver det vanliga.

Jag är klar med projektredovisningen, klar, klar, klar, kan bränna papprena om jag vill och dansa en galen krigsdans runt dem. Tjoho. :) Lunch nu, sitter och knapprar lite stillsamt på tangenterna här och är mätt. Köttfärsröra med pasta och bönor. Jag hade i en hel del chili, trots att jag är mesig när det gäller kryddor. Det är ju så gott! Jag får väl vara beredd att stå ut med att det bränner i munnen och på läpparna ett tag efter. :)

Idag är det full rulle hela torsdagen igen. Torsdagar är galna. Imorse vaknade jag av att klockan ringde och det var kallt i rummet och jag hade det så varmt och mysigt under täcket och när jag tänkte på att gå upp och klä på mig (kallt! gåshud! kallt!) kurade jag ihop mig i ren protest och tryckte på "snooze" en gång till. Men jag kom upp. Påbylsad stickad tröja och mjukisbyxor och gosiga strumpor tassade jag omkring i köket och gjorde frukost. Jag längtar tills de ska installera golvvärmen i köket. :)

Jag har en lånad bok som heter "En kortfattad historik över nästan allting" och jag har bara läst 22 sidor och är redan helt såld. Jag önskar jag visste mer om trianglar och paradoxer och stjärndamm och elektromagnetiska vågor hit och dit. Det är så skoj. :D

Jag har en teori om att jag sover för lite och därför hatar min kropp mig och det är därför jag får utslag. Imorgon är jag ledig. Då ska jag sova tills jag vaknar självmant.

1 kommentar:

Noke sa...

härligt att du gillar boken! gift dig med mig :D