lördag, oktober 14, 2006

Even your emotions had an echo in so much space.

10:14

Godmorgon.
Igårkväll var skönt.
Jag kom hem vid halv sex igår, och strax efter mig kom kusiner från Västerås och nu bor dom här och det är trevligt. Vid sjutiden satt alla och försökte bestämma vilken pizza de skulle äta, vid åtta kom pizzorna, och kvart i nio smet jag iväg till tåget. Jag älskar både min familj och min släkt, men jag just igår hade jag noll lust att umgås med människor jag kände och ha folk som pratade med mig hela kvällen (och hur trevligt är det att gå upp på sitt rum och stänga dörren?). Dessutom hade jag ett fyra sidor långt brev att svara på. Så, vad gjorde jag?

Jo, jag tog på mig kjol, mina nya fina stövlar, ett par örhängen jag tycker om och åkte, som sagt, in till stan. Sen satte jag mig på en spårvagn och åkte till Prinsgatan. Därifrån tog jag mig till Linné Kök&Bar, köpte ett glas vin, placerade mig vid det långa bordet vid fönstret och satt och skrev brevsvar i över en timme. Och hade ingen att prata med. Och nästan ingen pratade med mig. Och jag kände ingen, och träffade ingen jag kände heller. Och det var skönt, åh, gud så skönt. Efter en hel hysterisk överstressad veckan kunde jag sitta alldeles för mig själv, känna mig fin, slappna av och njuta. Halleluja liksom. :)

Jag kom hem vid halv tolv och gick och la mig. Nu har jag vaknat för snart en timme sen, ätit frukost och ska strax byta om för att ta mig in till stan och träna. Efter det ska jag nog våldgästa en handbollsmatch och sen ska resten av dagen dedikeras till att plugga. Eller, ja. Nästan i alla fall. Hela dagen orkar jag inte. :)

Inga kommentarer: