tisdag, oktober 31, 2006

Don't ask me to go, we need another hour.

20:04

Jag åkte iväg och tränade handboll - det gick inte så bra. Efter uppvärmningen var jag rejält trött, och efter en timme helt död. Vaddå, jag har ju bara varit sjuk i typ två veckor? så det funkade inte alls. Jag får vackert vila lite till tills min kropp behagar bli friskare. Jag dricker nån vidrigt echinagardbrustablett som farmor gett mig och den ger smakar ingenting förrän typ 5 sekunder efter, och då kommer den äckligaste eftersmaken som man kan tänka sig och jag får kväljningar. Men bara jag blir frisk. Skiter i om det är på riktigt eller placebo, bara jag blir frisk. Det är tråkigt att vara sjuk.

Lyckades komma hem precis när maten ställdes på bordet. Toppentiming. Den här dagen har jag bara låtit rinna mellan fingrarna på mig, men inte på ett dåligt sätt. Jag har suttit framför datorn hela dagen, pluggat lite, pratat på MSN, druckit thé, och sen åkte jag iväg till träningen. Inget mera alls. Som om världen utanför inte angick mig.

Nu ska jag duscha och sen kanske lite mera kemi? och säng. Min kropp tycker min träningsidé var rent askorkad och jag är grymt trött. Huvudet känns full av luddig bomull. Imorgon ska jag ha kemiföreläsning i sex timmar tror jag. Det ser jag fram emot. :)

Tack kära bror för lånet. ;)

Inga kommentarer: