söndag, september 17, 2006

Visst kan man drömma.

10:59

Igårkväll - trött och vid ett-tiden gjord ejag mig en kopp thé till, tog en bok och gick och la mig i närmaste säng. Sen låg jag och halvslumrade tills två-halv tre någon gång tills pappa väckte mig och ingen orkade åka hem så jag masade mig sömndrucket ner i Emils rum och kurade ihop mig på en luftmadrass istället. Jag tycker inte om såna där små luftmadrasser, jag gillar att ha en knäet uppdraget när jag ska sova, och då hamnar det utanför.

Jag somnade igenom och sov tills klockan var nio - det sitter inprogrammerat nu, jag sover oftast inte längre än tio även om jag får och kan. Sömnigt upp och leta kläder som inte är finkläderna jag hade igårkväll, sovrufs i håret, letade upp mina svarta leggings och hittade mammas bruna halvlånga kofta och snyggt, inte precis, men varmt och vem bryr sig egentligen? Morgongröt och mamma och Malin och stillsamt småprat och sen satt jag kvar vid bordet och drack thé och alla andra vaknade så småningom till liv. Jag vill bli inneboende hos någon pojke, i alla fall på morgonen, för killar är så varma och gosiga på morgonen och så luktar de så gott. Har fått massa mysiga sovvarma kramar av Emil och lillebror och jag ska gå och ta en av min bror snart också.

Så härligt att träffa Emil igen, alldeles för sällan nu för tiden. Emil, som är min "bror" fast inte på riktigt även om det känns så - första gången vi träffades var han en vecka och sen har det varit frekvent lekande under hela uppväxten och nu så är han självklar.

Jag vill åka hem och öfördriva tiden på ett fort sätt idag så klockan blir halv fem så jag kan åka iväg till min match.. jag vill spela haaandboll!

Inga kommentarer: