torsdag, september 21, 2006

Shake that ass for me, shake that ass for me.

20:09

As my brother would say - ZOMG!
Jag trodde att den här dagen inte kunde bli bätte, men oh, så fel jag hade. För det första - jag är ledig från jobbet ikväll, för jag trodde att Håkan spelade ikväll och tog ledigt. När jag upptäckte att Håkan spelar imorgon istället så orkade jag inte säga till. Jag är ledig. Wehu. :) Ikväll ska jag också ha handbollsträning. Eller, skulle, eftersom det krävs föräldrar för hämtning och lämning, och pappa är i Slovakien vid det här laget, och mamma är någon annanastans-inte-hemma, så handbollen liksom föll bort. Så helt plötsligt står jag utan träning. Tråkigt. Funderar på att springa, men det känns vääldigt tråkigt just idag. Gymma gjorde jag igår. Kommer på att Friskis&Svettis har öppet hus hela veckan och kikar på deras hemsida om de har nåt skoj. Gympa. Ehh, nej. Kollar på Fysiken Gibraltargatan och hittar ett Aerobic Dans. Ringer dit och hör och får reda på att det är deras mest avancerade aerobicklass. Inget för mig, alltså.

Kollar upp Fysiken Kaserntorget också för säkerhets skull och hittar ett Funk-pass. Ringer dit och kikar upp det, och hon som är där säger att det finns liksom ingen svårighetsgrad, det är bara att komma dit och köra och känna på - om jag tycker det är väldigt hemskt är det bara att smita ut lite diskret. Sneglar på klockan. Åtta minuter till tåget går. "Äh, vad sjutton, go for it. :)" tänker jag och stressar på mig lite träningskläder och drar.

Det är jag väldigt glad att jag gjorde, för det var helt sjuukt roligt och hon som höll i det var toksöt och.. helt enkelt cool. Jag är fast, jag ska dit nästa torsdag också, även fast det innebär att jag måste springa som en galning till tåget och träna dubbla pass på torsdagar. Alltså - TJOHOO! :D Jag älskar det! Känslan, rytmen, rubbet. Mums. :)

Duscha, mat och sova tidigt, I hope.
Kiss and love.

Inga kommentarer: